Tervetuloa Trallaan, yrittäjyyskasvatuksen kotiin ja kohtauspaikkaan

Tralla tarjoaa sinulle materiaaleja, menetelmiä ja työkaluja yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen oppilaitoksessasi. Katso videolta, miten voit parhaiten hyödyntää Trallaa opetustyössäsi!

Tralla auttaa rakentamaan omaan oppilaitokseen yrittäjyyskasvatuksen ehjää polkua, jossa yrittäjyyskasvatuksen toimenpiteet toteutuvat suunnitelmallisena jatkumona oppijan oppipolun ajan. Vastaavasti Tralla auttaa myös suunnittelemaan paikallista tai alueellista yrittäjyyskasvatuksen polkua, jossa yrittäjyyskasvatuksen toimenpiteet etenevät esi- ja alkuopetuksesta korkea-asteen opintoihin.

Palvelussa olevat materiaalit ja palvelut on jaoteltu kouluasteen, keston tai laajuuden ja oppiaineen lisäksi eri kategorioihin, kuten opetus- ja oppimateriaaleihin, oppimisympäristöihin tai yrittäjyyskursseihin, -opintoihin tai -ohjelmiin.

Hakutoimintoja käyttämällä löydät omaan opetukseesi, oppilaitoksen toimintakulttuurin kehittämiseen tai oman osaamisesi lisäämiseen sopivat työkalut.

Luomalla oman Tralla-tilin voit kerätä yrittäjyyskasvatuksen polulta omat suosikkisi opetukseen ja oppilaitoksen toimintaan. Voit myös alkaa seurata sinulle sopivaa sisältöä tuottaneita käyttäjiä sekä lisätä palveluun omia malleja ja materiaaleja.

Kategoriat:

 

 

Näin saat Trallan kaikki hyödyt – tee oma tili nyt! Klikkaa tästä.