Tervetuloa virtuaalisille yritysvierailuille yhdessä oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa

Tralla.fi järjestää maksuttomia virtuaalisia yritysvierailuja alakouluille, yläkouluille ja toiselle asteelle. Vierailuille ovat tervetulleita kaikki opettajat ja opinto-ohjaajat oppilaidensa ja opiskelijoidensa kanssa.

Tralla.fi:n virtuaalisten yritysvierailujen tavoitteena on tukea oppilaitoksia ja opettajia koronatilanteessa oppilaitos-yritysyhteistyössä. Tunnin mittaisissa ja aktivoivissa vierailuissa kuullaan yrityksestä sekä käsitellään tarkemmin innostavaa teemaa. Tralla.fi toteuttaa vierailut yhdessä Perintäritari Oy:n, Keskon ja Fennian kanssa.

Virtuaalisten yritysvierailujen ajankohdat

 

1. Vierailu alakouluille
Pe 13.11.2020 klo 9-10
Perintäritari Oy: Ritarin raharetki
Katso tallenne tästä. 

2. Vierailu yläkouluille
Pe 27.11.2020 klo 9-10
Kesko: Kiroileva hiili haastaa meidät ilmastotekoihin
Katso tallenne täältä.

3. Vierailu toisen asteen oppilaitoksille
(ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus)
Pe 11.12.2020 klo 9-10
Fennia: Tulevaisuuden mahdollisuus: muuttuva ja monimuotoinen yrittäjyys
Katso tallenne täältä. 

Jaettava ja printattava PDF-esite Tralla.fi:n virtuaalisista yritysvierailuista tässä.


Osallistumisohjeet

Osallistuminen virtuaalisille yritysvierailuille on helppoa. Avaa vain linkki ja tule mukaan yritysvierailulle virtuaalisesti linkin kautta.

Yritysvierailujen tarkemmat ohjelmat sekä osallistumislinkki vierailulle julkaistaan tällä sivulla noin viikkoa ennen jokaista vierailua.

Ei ennakkoilmoittautumista tai kirjautumista. Vierailut ovat maksuttomia. Oikeus muutoksiin pidätetään. Vierailuista tehdään tallenteet.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Suvi Kytöharju
projektipäällikkö, Tralla.fi
+358 40 7743032
suvi.kytoharju@tralla.fi

Tutustu myös: Yritysvierailut oppilaitosten henkilöstölle

Tralla.fi on myös kumppanina järjestämässä yhdessä YES Varsinais-Suomen, YES-verkoston ja Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa Yrittäjyyden Ytimessä -verkkotapahtumaa 10.-11.11.2020.

Tiistaina 10.11. klo 14-15.30 Yrittäjyyden ytimessä -verkkoseminaarin oheisohjelmana järjestetään maksuttomat virtuaaliset yritysvierailut, jotka on suunnattu oppilaitosten henkilöstölle ja kaikille yrittäjyyskasvatuksen toimijoille. Voit ilmoittautua verkkotapahtumaan ja vierailuille tai pelkästään yritysvierailuille täällä.