Varsinais-Suomen Tralla-klubissa kuulet alustuksen oppimismuotoilusta ja lähdet ideoimaan ratkaisuja oppijoiden osallistamiseen. Tämän jälkeen työskentelemme yhdessä yrittäjyyskasvatuksen teeman ympärillä jakaen omaa osaamistamme ja ideoiden uutta. Tralla-klubista saat vinkkejä ja ideoita työsi tueksi sekä kehität yrittäjyyskasvatuksen osaamistasi!

Opettaja tai rehtori, olet tervetullut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksesta sekä kehittämään yrittäjyyskasvatuksen malleja.

Ilmoittaudu 26.5. mennessä tämän linkin kautta.

Ohjelma:

8.30 Alkusanat – Miksi olemme täällä tänään?
Virkistävää aamiaista tarjolla.

8.35 Muotoilusta eväitä oppijakeskeisen ja osallistavan toimintakulttuurin kehittämiseen kouluissa
Mona Johansson, EduDesign Finland

10.00 Tralla – Yrittäjyyskasvatuksen polku: yhteistä työskentelyä yrittäjyyskasvatuksen parissa
Elli-Noora Lassy, Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanke

11.00 Aamupäivän päätös

Varsinais-Suomen Tralla-klubi järjestetään yhteistyössä YES Varsinais-Suomen kanssa.

Mikä on Tralla-klubi?

Tralla-klubi on yhteisö, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja ideoita yrittäjyyskasvatuksesta kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä kehittämään yrittäjyyskasvatusta. Järjestämme vuoden 2019 aikana Tralla-klubin tapaamisia viidellä eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Tralla-klubi on osa Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanketta, jossa on luotu tralla.fi-palvelu. Tralla kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen mallit ja materiaalit, ja se tarjoaa monipuolisesti apua opettajana kehittymiseen ja mahdollisuuksia oppimiseen muilta opettajilta.