Lisää tuotekortti

Alla olevan lomakkeen avulla voit lisätä uuden tuotekortin ilman kirjautumista. Mikäli haluat jälkeenpäin muokata korttia, kannattaa kirjautua sisään, tai luoda uusi tili (mikäli sinulla ei ole sitä).

Pidä otsikon merkkimäärä alle 70 merkin!

Kuva näytetään sivustolla neliökuvaksi rajattuna. Sallitut tiedostomuodot ovat PNG ja JPEG. Kuvan kuvasuhde mahdollisimman lähellä 1:1 ja koko vähintään 800x800 pikseliä.

Voit lisätä tähän videon Youtubesta. Liitä kenttään videon url-osoite (ei upotuskoodi).

Alla voit lisätä linkin verkkosivuille, pdf-materiaaliin, pilvikansioon, blogiin, videoon tai muuhun materiaaliin, josta löytyy lisätietoa jakamastasi sisällöstä tai tarkentavaa lisämateriaalia. Voit myös liittää pdf-tiedoston suoraan ”Tiedosto”-kenttään. Jätä tällöin URL-kenttä tyhjäksi (pelkästään pdf-tiedostot hyväksytään).

Tiedoston nimi:

Tiedoston koko:

Tähän voit lisätä tarkemmat toimintaohjeet tai askelmerkit, miten lähteä liikkeelle esim. materiaalin, mallin tai pelin kanssa. Esim.

  1. Katso yrittäjyysvideo oppilaidesi kanssa ja pyydä jokaista pohtimaan 1-3. kysymystä, joita videon aikana tulee esille.
  2. Videomateriaali.
  3. Jaa oppilaat pienempiin porinaryhmiin ja pyydä oppilaita keskustelemaan kysymyksistä, joita videon pohjalta nousi esille.
Voit lisätä myös Youtube-videon liittämällä videon url-osoitteen tekstikenttään (ei upotuskoodi).

1

Tähän voit lisätä palautteita tuotekortista.

1

Annan luvan henkilötietojeni käsittelyyn ja tallentamiseen Tralla.fi-palveluun. Lomakkeella henkilötietonsa jättävän on pyydettävä henkilötietojen poistaminen lähettämällä viesti osoitteeseen: info@tralla.fi. Rekisteröityneellä käyttäjällä on aina mahdollisuus itse poistaa häntä koskevat tiedot palvelusta.

Olen huolehtinut ja varmistanut, että jakamani valmiin materiaalin tekijänoikeudet on otettu huomioon. Tralla.fi ei ota vastuuta tästä. Jos olet tehnyt jakamasi materiaalin itse, annat oikeuden materiaalin jakamiseen. Materiaalin tekijänoikeudet eivät siirry Tralla.fi-palvelulle.

Valitse max. yksi (1) sisältötyyppi, joka vastaa ensisijaisesti parhaiten sisältöä.

Valitse max. yksi (1) teema, johon liittyy ensisijaisesti parhaiten.

Valitse max. kolme (3) yrittäjämäistä valmiutta, joita opitaan ja kehitetään.

Valitse max. kolme (3) koulutusaste, jonne soveltuu ensisijaisesti parhaiten.

Valitse max. kaksi (2) oppiaineista tai tutkinnon osista, johon soveltuu ensisijaisesti parhaiten.

Valitse max. kaksi (2), mikä kuvaa kestoa ensisijaisesti parhaiten.

Valitse yksi (1), mikä kuvaa kestoa ensisijaisesti parhaiten.

Valitse avainsana(t), mitkä kuvaavat tuotekorttia ensisijaisesti parhaiten.