Etäopiskelu ja koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on asettanut kaikki uuteen tilanteeseen. Tralla.fi-palvelusta löytyy maksutonta materiaalia yrittäjyystaitojen kehittämiseen, jotka soveltuvat myös etäopiskeluun. Palvelusta löytyy kootusti muun muassa kirjallista materiaalia, erilaisia tehtäviä, sekä vinkkejä peleistä ja sovelluksista.

Osa Trallan kumppaneista tarjoaa myös innostavia ajanviettoideoita yrittäjämäisten valmiuksien kehittämiseen myös vapaa-ajalle. Näitä huoltajat voivat hyödyntää lasten ja nuorten kanssa kotona.

Esimerkkejä materiaaleista eri ikäisille lapsille ja nuorille:

Trallaa uudistetaan 

Trallaa on kehitetty kevään 2020 ajan ja pääsiäisen jälkeen, viikolla 17 aukeaa uudistunut Tralla.fi. Palvelu löytyy jatkossakin osoitteesta tralla.fi. Uudistuksen myötä sivusto tarjoaa muun muassa opettajille jatkossa entistä monisisältöisempää materiaalia. Palvelun toiminnallisuutta ja materiaalien hakutoimintoja on kehitetty palautteen pohjalta. Lisäksi palveluun voi jatkossa lisätä muun muassa materiaalia suomen lisäksi ruotsin-, englannin- ja selkokielellä. Sivusto tarjoaa jatkossa entistä ajankohtaisempaa tietoa siitä, mitä yrittäjyyskasvatuksen kentällä tapahtuu.

Huhtikuussa webinaari yrittäjyystaidoista
Julkaisuviikolla to 23.4.2020 klo 15-16 Tralla.fi toteuttaa maksuttoman webinaarin yrittäjyystaidoista. Webinaari toteutetaan opettajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Puhujana webinaarissa on muun muassa tammikuussa 2020 julkaistun Tulevaisuuden lukujärjestys-kirjan kirjailija, futuristi ja keksijä Perttu Pölönen. Katso ohjelma tästä.

Tervetuloa huhtikuussa Tralla.fi-palveluun – Yrittäjyystaitojen työkalupakkiin!