Tralla toivottaa kaikille ihanaa joulun aikaa sekä unelmien täyteistä uutta vuotta!

Tralla toivottaa kaikille ihanaa joulun aikaa sekä unelmien täyteistä uutta vuotta!

 

Vuoden vaihtuessa on vuorossa myös Trallan hyvästit sillä Yksityisyrittäjäin Säätiön omistama ja rahoittama sekä Talous ja nuoret TATin ja Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) ylläpitämä Tralla.fi-palvelu sekä sen somekanavat poistuvat vuoden 2022 lopussa.

Uuden vuoden unelmien sekä tulevaisuuden toiveiden täyttämisessä jokaiselle meistä on apuna yrittäjämäiset valmiudet, joita voi harjoitella muun muassa erilaisten oppimateriaalien avulla. Opetushallitus onkin koonnut eri toimijoilta marraskuussa julkaistulle talous-, yrittäjyys- ja työelämäosaamisen sivustolleen kokoelman matalan kynnyksen opetusmateriaaleja opettajille alakoulusta toiselle asteelle. Myös Tralla.fi-palvelussa julkaistuja materiaaleja on hyödynnetty sivuilla.

Voit tutustua Opetushallituksen uuteen talous-, yrittäjyys- ja työelämäosaamisen kokonaisuuteen osoitteesta https://www.oph.fi/fi/talous-yrittajyys-ja-tyoelamaosaaminen!

Tralla lähettää lämpimät kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille sekä Trallan käyttäjille kuluneista yhteisistä vuosista ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan!