Tralla.fi -palvelu päättyy vuoden 2022 lopussa – Opetushallitus hyödyntää sisältöjä soveltuvin osin talous-, yrittäjyys- ja työelämäosaamisen kokonaisuudessaan

Yrittäjyyskasvatuksen työkalupakki Tralla on palvellut opettajia ja yrittäjyyskasvatuksen toimijoita kokoamalla maksuttomia ja monipuolisia sisältöjä opetuksen tueksi. Yksityisyrittäjäin Säätiön omistama ja rahoittama sekä Talous ja nuoret TATin ja Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) ylläpitämä Tralla.fi-sivusto lakkautetaan vuoden 2022 lopussa.

Vaikka Trallan toiminta tulee päättymään, yrittäjyyskasvatuksen edistäminen ei jää tähän! Opetushallitus julkaisee marraskuussa sivuillaan talous-, yrittäjyys- ja työelämäosaamisen kokonaisuuden, joka tarjoaa matalan kynnyksen opetusmateriaaleja opettajille. Materiaalit tukevat yrittäjyysosaamisen lisäksi talous- ja työelämäosaamista – alakoulun ensiluokilta aina toisen asteen oppilaitosten tunneille asti.

Opetushallitus on kerännyt laadukkaita ja helposti käyttöön otettavia sisältöjä eri toimijoilta. Myös Tralla.fi-palvelussa julkaistuja materiaaleja on hyödynnetty sivuilla. Tutustu Opetushallituksen uuteen talous-, yrittäjyys- ja työelämäosaamisen kokonaisuuteen osoitteesta https://www.oph.fi/fi/talous-yrittajyys-ja-tyoelamaosaaminen!

Kaikkiin Trallassa julkaistuihin sisältöihin ehtii vielä loppuvuoden ajan tutustumaan vapaasti. Mikäli Trallassa on tuotekortteja, joita haluat tallentaa itsellesi, onnistuu se helposti sivustolle rakennetun tuotekorttien tulostustyökalun avulla; avaa haluamasi tuotekortti ja klikkaa ”Lataa kuvana”. Tuotekortti tallentuu laitteellesi png-tiedostona.

Tralla kiittää kaikkia käyttäjiä, sisällöntuottajia sekä yhteistyökumppaneita! Tralla on ollut merkittävä yrittäjyyskasvatuksen sisältöjen ja toiminnan kokoaja. Trallassa jaetut monipuoliset, laadukkaat ja ennen kaikkea hyödylliset sisällöt ovat inspiroineet opettajia ja yrittäjyyskasvatuksen toimijoita valtakunnallisesti jo vuosien ajan. Kiitos siitä kuuluu aktiiviselle yhteistyölle, jota olemme päässeet yhdessä toteuttamaan yrittäjyyskasvatuksen parissa!