Tervetuloa aloittamaan kevätlukukausi 2021: Alkuvuoden koulutuksia ja tapahtumia

Tralla.fi toivottaa hyvää alkanutta vuotta ja inspiroivaa kevätlukukauden aloitusta. Uusi vuosi tuo mukanaan runsaasti kiinnostavia tapahtumia ja koulutuksia. Kokosimme yhteen vinkkilistan eri verkkotilaisuuksista, joita Tralla.fi:n kumppanit ja muut tahot toteuttavat lähiviikkoina.

Tuleva kevät tuo tullessaan Tralla.fi:n yrittäjyyskasvatuksen teemawebinaarit. Lisäksi vuoden aikana järjestetään viisi Tralla.fi:n yrittäjyyskasvatuksen aluewebinaaria tai -seminaaria ympäri Suomen. Viime vuoden palautteiden ja toiveiden pohjalta Tralla.fi aloittaa yrittäjyyskasvatuksen oppimateriaalin kehittämisen, joka soveltuisi mahdollisimman hyvin erilaisille ja eri taustaisille oppijoille. Keräämme myös alkuvuodesta palvelusta palautetta ja toiveita Tralla.fi:n käyttäjiltä ja kumppaneilta. Palautteiden avulla kehitämme palvelua ja sen sisältöjä. Pysy kuulolla!

Alkuvuoden tapahtumia ja koulutuksia

 

Lähiviikkoina Tralla.fi:n kumppanit ja muut toimijat järjestävät runsaasti mielenkiintoisia tapahtumia ja koulutuksia. Katso vinkkilista läpi ja tutustu lisää.

Teemawebinaari

Vinkkaa omasta tapahtumastasi tai koulutuksesta. Päivitämme listaa vinkkien perusteella. Lähetä vinkit: info(at)tralla.fi