Tampereen seudun ammattiopisto Tredu voitti yrittäjyyskilpailun

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu voitti Suomen Yrittäjät ry:n ja Skills Finland ry:n yrittäjyyskilpailun, jonka teemana oli viestintä pienille ja keskisuurille yrityksille ja niiden yrittäjille. Kilpailussa haettiin tällä kertaa Suomen parasta ammatillisen koulutuksen viestintäinnovaatiota.

Tredu voitti kilpailun kehittämällään sähköisellä ilmoitustaulullaan https://duuniin.tredu.fi, joka yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat yritykset sekä opiskelijat, jotka etsivät oman alan paikkoja tai yleisesti mahdollisuuksia lisäansioihin. Palvelu on yrityksille helppokäyttöinen ja maksuton. Opiskelijat puolestaan voivat selailla paikkoja millä tahansa älylaitteella ilman kirjautumista tai erillistä sovellusta.

Palkittavan mallin valitsi kilpailuraati, jossa olivat edustettuina kilpailun järjestäjät Suomen Yrittäjät ry ja Skills Finland ry. Kilpailun tavoitteena oli tuoda esiin viestintämalleja ja -tapoja, jotka auttaisivat kertomaan ammatillisen koulutuksen yrityksille ja yrittäjille tarkoitetuista palveluista. Ne voivat olla jo käytännössä kokeiltuja tai vasta ideointivaiheessa olevia.

Tralla.fi onnittelee kilpailun voittajaa! 

Lisätietoja kilpailusta: 
Marja Vartiainen
Suomen Yrittäjät
044 985 5005
marja.vartiainen(a)yrittajat.fi