Tallenne virtuaalisesta yritysvierailusta Fenniaan

Tralla.fi järjesti virtuaalisen yritysvierailun Fenniaan perjantaina 11.12.2020 toisen asteen opiskelijoille (ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus).

Vierailuun osallistui yli 200 henkeä ympäri Suomen. Osallistujia oli mm. Polvijärveltä, Kuusamosta, Raahesta, Salosta, Helsingistä, Espoosta, Kotkasta, Keravalta, Järvenpäästä, Mänttä-Vilppulasta sekä Nokialta. Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta!

Vierailun teemana oli Tulevaisuuden mahdollisuus: muuttuva ja monimuotoinen yrittäjyys. Mukana teemasta olivat keskustelemassa Fennian asiantuntijoiden Kari Björklövin ja Kati Koskenmäki-Towan lisäksi yrittäjä Lari Raitavuo, Enstolta.

Yritysvierailulla opiskelijat kuulivat lyhyesti Fennia konsernista, jonka jälkeen syvennyttiin vierailun teemaan, kuten yrittäjyyden tulevaisuuden trendeihin ja muutoksiin. Vierailu sisälsi lisäksi aktivoivia tehtäviä vierailun teemasta ja Etu-Töölön lukion NY-yrittäjät lähettivät kysymysvideot vierailun asiantuntijoille.

Katso tallenne vierailusta tästä linkistä tai alta.

Huomioithan, että vierailun Menti.com -kysymykset eivät ole enää käytettävissä.

Kiitos Fennialle ja Enstolle, esiintyjille, Nuori Yrittäjyys ry:lle ja Etu-Töölön lukiolaisille sekä kaikille osallistujille!