Oulun Eteläisen Tralla-klubissa tutustut Pohjois-Pohjanmaan yrittäjyyskasvatuksen polkuun ja opit tiimiopettajuudesta. Lisäksi saat vinkkejä ja ideoita työsi tueksi ja kehität yrittäjyyskasvatuksen osaamistasi.

Opettaja tai rehtori, olet tervetullut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksesta! Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu 18.4. mennessä tämän linkin kautta.

Ohjelma:

12.00 Yrittäjyyskasvatuksen polku Pohjois-Pohjanmaalla

12.10 Toimintakulttuurina tiimityö
Työpajassa tarkastellaan tiimiopettajuutta ja tiimityötä opiskelijalähtöisenä toimintamallina.
Pedagoginen asiantuntija Ulla Mäntykangas, Oulun ammattikorkeakoulu ja TOTyk-hanke

13.45 Verkostoitumistauko kahvitellen

14.15 Tralla – Yrittäjyyskasvatuksen polku: yhteistä työskentelyä yrittäjyyskasvatuksen parissa
Elli-Noora Lassy, Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanke

16.00 Päivän päätös

Oulun Eteläisen Tralla-klubi järjestetään yhteistyössä Yrittäjyyskasvatuksen strategian toiminnallistaminen -hankkeen (TOTyk) kanssa.

Mikä on Tralla-klubi?

Tralla-klubi on yhteisö, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja ideoita yrittäjyyskasvatuksesta kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä kehittämään yrittäjyyskasvatusta. Järjestämme vuoden 2019 aikana Tralla-klubin tapaamisia viidellä eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Tralla-klubi on osa Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanketta, jossa on luotu tralla.fi-palvelu. Tralla kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen mallit ja materiaalit, ja se tarjoaa monipuolisesti apua opettajana kehittymiseen ja mahdollisuuksia oppimiseen muilta opettajilta.