Trallassa voit paitsi tutustua yrittäjyyskasvatuksen malleihin ja löytää omaan opetukseesi sopivia sisältöjä, myös toimia itse julkaisijana sekä verkostoitua muiden käyttäjien kanssa.

Kun luot oman Tralla-tilin, voit:

  • jakaa omia sisältöjä
  • kommentoida muiden tuottamia sisältöjä
  • merkitä itsellesi suosikkeja muiden sisällöistä
  • seurata sinulle sopivaa sisältöä tuottaneita käyttäjiä.

 

Luo tilisi nyt! Klikkaa tästä.

Näin luot Tralla-tilin:

  • Klikkaa tralla.fi-palvelun oikeassa ylälaidassa Luo tili -linkkiä. Täytä omat tietosi (valitsemasi käyttäjätunnus, sähköpostiosoitteesi, organisaatiosi ja paikkakunta) ja klikkaa ”Rekisteröidy”.
  • Saat rekisteröityessäsi käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jossa on ohjeet käyttäjätilisi käyttöönottamiseen.
  • Tilisi on nyt luotu! Kun kirjaudut ensimmäisen kerran sisään, pääset muokkaamaan profiiliasi ja voit halutessasi lisätä oman valokuvasi ja esittelytekstin itsestäsi.

 

Näin käytät Trallaa kirjautuneena

Kun olet kirjautunut sisään, löydät kaikki tietosi omalta sivultasi, johon pääset palvelun oikeasta yläkulmasta klikkaamalla kuvaasi (tai jos et ole lisännyt valokuvaasi, palvelun oletuskuvaketta).

Omalta sivulta löydät listattuna kaikki omat suosikkisi ja seuraamasi muut käyttäjät. Omalta sivulta pääset myös lisäämään omaa sisältöä.

Kommentointi: Kun olet kirjautuneena Trallaan, näet jokaisen Trallassa julkaistun sisällön (eli tuotekortin) alaosassa Kommentit -osion. Klikkaa ”Kommentoi” ja osallistu keskusteluun: anna palautetta, kysy muilta, jaa omia kokemuksia.

Omat suosikit: Voit lisätä sisältöjä suosikkeihisi klikkaamalla tuotekorttien oikeasta yläkulmasta löytyvää ”Lisää suosikiksi” -nappia. Klikkaamalla nappia uudelleen voit poistaa sisällön omista suosikeista.

Muiden seuraaminen: Jokaisen tuotekortin nimen alta näet julkaisijan nimen, jota klikkaamalla pääset julkaisijan profiiliin. Profiilista löydät kaikki käyttäjän teke

mät tuotekortit ja pääset seuraamaan käyttäjää klikkaamalla ”Seuraa”-nappia profiilin oikeassa yläkulmassa. Klikkaamalla nappia uudelleen voit lopettaa käyttäjän seuraamisen.

Oman sisällön lisääminen: Pääset lisäämään sisältöä omalta sivulta oikean yläkulman ”Luo ja muokkaa omia julkaisuja” -napista. Katso ohjeet: Näin luot oman julkaisun.

Luo tilisi nyt! Klikkaa tästä.