Mikä ihmeen Mun juttu -digityökalu? Webinaari 26.8. klo 15

Webinaarissa perehdytään uuteen Mun juttu -digityökaluun sen kehittäjän johdolla.

YES-verkoston uutta Mun juttu -digityökalua on tilattu jo yli 4 500 oppilaalle. Oletko jo kokeillut työkalua oppilasryhmäsi kanssa, entä tahtoisitko varmistaa, että saat siitä kaiken hyödyn irti?

Mun juttu on työkalu yläkoululaisen oppijan laaja-alaisen osaamisen kehittämiseen. Työkalun avulla opitaan myös työelämässä tarvittavia tunne- ja resilienssitaitoja. Työkalun sisältämät tehtävät ovat monipuolisia oppimistehtäviä, joita voi tehdä yksin tai ryhmän kanssa etänä ja livenä. Lue lisää Mun juttu -digityökalusta täältä.

Tervetuloa tutustumaan Mun juttu -digityökaluun webinaariin keskiviikkona 26.8. klo 15–16.

Napakan webinaarin aikana saat käsityksen Mun juttu -digityökalun sisällöstä ja toiminta-ajatuksesta. Kerromme millaista osaamista digityökalun avulla on mahdollista kehittää sekä millaisia tehtäviä työkalu sisältää. Webinaarissa on myös aikaa osallistujien kysymyksille.

Ilmoittautumaan pääset webinaariin täältä. 

Ilmoittaudu viimeistään 21.8.2020.

Haluatko sinä laajentaa omaa työkalupakkia oppijan laaja-alaista osaamista kehittävällä Mun juttu -digityökalulla? Tule mukaan, niin tiedät millaisesta työkalusta on kyse.

 

Mun juttu digityökalun käyttöönotto on maksutonta. Mun juttu -digityökalun kehittäjinä ovat toimineet Petrikki Tukiainen ja Tapu Holttinen yhdessä YES ry:n kanssa. Webinaarin vetää yrittäjä, valmentaja Tapu Holttinen.

Webinaarin järjestää YES ry.

Liitetyt materiaalit