Tralla-logot

Alta löydät Tralla-logot sekä painotuotteisiin että sähköiseen viestintään. Hyödynnä logojen käytössä Trallan graafista ohjeistusta: tralla_brand (pdf).

Logot painotuotteisiin :

Voit ladata Trallan logon painotuotteisiin (CMYK-värit, painoresoluutio) alta.

tralla (pdf)
tralla_outlines (pdf)
tralla_neg (pdf)
tralla_neg_2 (pdf)

Logot verkkoviestintään:

Löydät alta Trallan logon sähköistä viestintää varten (verkkosivut, sosiaalinen media). Logojen koko on 600x150px ja niiden resoluutio on 72ppi. Voit tallentaa logot itsellesi menemällä hiirellä kuvan päälle  ja klikkaamalla hiiren oikeanpuoleista painiketta (valitse alasvetovalikosta ”Save Image As” tai ”Tallenna kuva nimellä”).

Voit pienentää logoja tarvittaessa.

 

 

Trallan esittelytekstit

Jos laitat Trallasta tietoa organisaatiosi verkkosivuille, voit hyödyntää seuraavia tekstejä:

Lyhyt esittelyteksti:

Tralla on digitaalinen palvelu, joka helpottaa Suomen yrittäjyyskasvatusmateriaalien ja -palveluiden löytämistä ja yrittäjyyskasvatuksen aloittamista. Tralla-palvelu kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen ja -koulutuksen toimijat ja palvelut. tralla.fi

Pidempi esittelyteksti:

Tralla on digitaalinen palvelu, joka helpottaa Suomen yrittäjyyskasvatusmateriaalien ja -palveluiden löytämistä ja yrittäjyyskasvatuksen aloittamista. Tralla-palvelu kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen ja -koulutuksen toimijat ja palvelut.

Tralla auttaa opettajaa valitsemaan oppijoiden ikään ja valmiustasoon parhaiten soveltuvat yrittäjyyskasvatuksen menetelmät ja oppimisympäristöt. Palvelusta näkee myös, miten kyseinen malli toteuttaa yrittäjyyskasvatukselle asetettuja tavoitteita. Opettajat voivat myös lisätä palveluun omia yrittäjyyskasvatusmallejaan.

Trallan yrittäjyyskasvatuskäsitys pohjautuu opetus- ja kulttuuriministeriön yrittäjyyslinjauksiin, opetussuunnitelmiin ja Euroopan Unionin EntreCompiin eli Entrepreneurship Competence Frameworkiin.

Tralla.fi on Yksityisyrittäjäin Säätiön omistama ja Talous ja nuoret TATin sekä Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) ylläpitämä palvelu. 

Voit myös hyödyntää info-sivun tekstejä.

Hashtagit eli aihetunnisteet

Käytä sosiaalisessa mediassa seuraavia hashtageja:

#tralla
#yrittäjyyskasvatuksenpolku

Tralla-bannerit

Löydät alta erilaisia Tralla-bannereita sähköistä viestintää varten. Bannerien koko on 600x312px ja niiden resoluutio on 72ppi. Voit tallentaa bannerit itsellesi menemällä hiirellä kuvan päälle ja klikkaamalla hiiren oikeanpuoleista painiketta (valitse alasvetovalikosta ”Save Image As” tai ”Tallenna kuva nimellä”).

Kun julkaiset bannereita, muista lisätä kuvaan (ja jos lisäät kuvan oheen tekstiä, myös tekstiin) linkki tralla.fi.