Kymenlaakson Tralla-klubissa osallistut yrittäjyyskasvatuksen oppimiskahvilaan, jossa pääset keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksen keskeisistä kysymyksistä ja ideoimaan niihin ratkaisuja. Mukana keskustelussa ovat yrittäjyyskasvatuksen eri toimijat ja järjestöt.

Opettaja tai rehtori, olet tervetullut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksesta sekä kehittämään yrittäjyyskasvatuksen malleja.

Ohjelma:

14.45 Alkusanat – Miksi olemme täällä tänään?

14.50 Tralla – Yrittäjyyskasvatuksen polku
Elli-Noora Lassy, Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanke

15.00 Yrittäjyyskasvatuksen oppimiskahvila
Mukana yrittäjyyskasvatuksen järjestöt ja toimijat. Oppimiskahvilassa pääset keskustelemaan eri teemoista yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoiden johdolla ja saat tuoreinta tietoa yrittäjyyskasvatuksesta.

16.00 Tralla-klubin päätös

Ilmoittaudu

Tralla-klubi järjestetään Future Business Foorumin yhteydessä. Ilmoittaudu Tralla-klubiin ja Foorumiin 3.10. mennessä. Lisätietoja Future Business Foorumista ja sen ohjelmasta sekä ilmoittautumislinkin sekä Foorumiin että Tralla-klubiin löydät täältä.

Tralla-klubi järjestetään yhteistyössä Up Action – Silta tulevaisuuden yrittäjyyteen -hankkeen, Technology Playground for future jobs -hankkeen ja YES Kotka-Haminan kanssa.

Mikä on Tralla-klubi?

Tralla-klubi on yhteisö, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja ideoita yrittäjyyskasvatuksesta kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä kehittämään yrittäjyyskasvatusta. Järjestämme vuoden 2019 aikana Tralla-klubin tapaamisia viidellä eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Tralla-klubi on osa Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanketta, jossa on luotu tralla.fi-palvelu. Tralla kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen mallit ja materiaalit, ja se tarjoaa monipuolisesti apua opettajana kehittymiseen ja mahdollisuuksia oppimiseen muilta opettajilta.