Ketterä oppija -valmennus työelämä- ja digitaitojen kehittämiseen

Sinustako ketterä oppija – hyödynnä maksuton koulutus!


Haluatko päivittää työelämä- ja digitaitojasi? Oletko vastavalmistunut tai työsuhteessa, ja työelämä- ja digitaitosi kaipaavat päivittämistä?

SnellmanEDU on käynnistänyt Opetushallituksen hankerahoituksella valtakunnallisen Ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa valmennuksen. Valmennus sopii hyvin kaikille, jotka haluavat kehittää työelämä- ja digitaitojaan. Kyseessä on 4 opintopisteen laajuinen maksuton opintokokonaisuus, joka suoritetaan oman aikataulun mukaisesti verkossa, noin 1-3 kuukauden aikana. Osallistuja voi olla miltä tahansa ammattialalta ja koulutustasolta, riittää että osallistujalla on halu kehittää työelämä- ja digitaitojaan!

Valmennus alkaa omien työelämä- ja digitaitojen arvioinnilla sekä henkilökohtaisen oppimissuunnitelman tekemisellä, jonka jälkeen pääset valitsemaan sinua kiinnostavat kurssit. Valittavinasi on 4-6 kurssia seuraavista aiheista:
ajanhallinta, ajatteluntaidot, etätyötaidot, hyvinvointitaidot, itsensä johtaminen, luovuus, ongelmanratkaisutaidot, oppimaan oppiminen, palvelumuotoilu, projektityöskentely, resilienssi, tiimityötaidot, tunnetaidot, vuorovaikutustaidot, aloitteleva digikäyttäjä, perusdigikäyttäjä tai hyötydigikäyttäjä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://snellmanedu.fi/keto-hanke/