Kainuun Tralla-klubissa saat ideoita ja työkaluja yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen peruskoulussa tai lukiossa sekä opit, miten yrittäjämäistä toimintakulttuuria rakennetaan. Opettaja tai rehtori, olet tervetullut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksesta!

Kainuun Tralla-klubiin ilmoittaudutaan Kainutlaatuinen ope 2019 -tapahtuman kautta.

Ohjelma:

Kolme työpajaa, joista kaksi on suunnattu peruskoulun opetushenkilöstölle ja yksi lukiokoulutuksen parissa työskenteleville. Katso tarkemmat tiedot Kainutlaatuinen ope 2019 -tapahtuman sivuilta.

Yrittäjyyskasvatuksen polku peruskoulussa (pajat 1 ja 2)

Miten kehität oppilaiden yrittäjämäisiä valmiuksia? Tässä työpajassa saat ideoita ja työkaluja yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen ala- tai yläkoulussa. Lisäksi pääset rakentamaan yrittäjyyskasvatuksen vuosikelloa Trallaa, yrittäjyyskasvatuksen parasta työkalua, hyödyntäen. Tarvitset työpajaan mukaan tabletin tai läppärin.

Yrittäjyyskasvatuksen polku lukiossa (paja 3)

Lukiokoulutuksen yhtenä tavoitteena on kehittää opiskelijoiden työelämä- ja yrittäjyysvalmiuksia. Miten tämä tehdään lukiokoulutuksessa? Työpajassa saat käytännön työkaluja ja ideoita lukion yrittäjyyskasvatukseen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä yrittäjämäisen toimintakulttuurin rakentamiseen. Hyödynnämme työskentelyssä Trallaa, jonne on koottu Suomen yrittäjyyskasvatuksen mallit ja materiaalit. Tarvitset työpajaan mukaan tabletin tai läppärin.

Mikä on Tralla-klubi?

Tralla-klubi on yhteisö, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja ideoita yrittäjyyskasvatuksesta kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä kehittämään yrittäjyyskasvatusta. Järjestämme vuoden 2019 aikana Tralla-klubin tapaamisia viidellä eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Tralla-klubi on osa Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanketta, jossa on luotu tralla.fi-palvelu. Tralla kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen mallit ja materiaalit, ja se tarjoaa monipuolisesti apua opettajana kehittymiseen ja mahdollisuuksia oppimiseen muilta opettajilta.