Helsingin Tralla-klubissa osallistut yrittäjyyskasvatuksen oppimiskahvilaan, jossa pääset keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksen keskeisistä kysymyksistä ja ideoimaan niihin ratkaisuja. Tämän jälkeen työskentelemme yhdessä yrittäjyyskasvatuksen teeman ympärillä jakaen omaa osaamistamme. Tralla-klubista saat vinkkejä ja ideoita työsi tueksi sekä kehität yrittäjyyskasvatuksen osaamistasi!

Opettaja tai rehtori, olet tervetullut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksesta sekä kehittämään yrittäjyyskasvatuksen malleja.

Ilmoittaudu 16.5. mennessä tämän linkin kautta.

Ohjelma:

16.00 Alkusanat – Miksi olemme täällä tänään?

16.35 Yrittäjyyskasvatuksen oppimiskahvila

17.30 Tralla – Yrittäjyyskasvatuksen polku: yhteistä työskentelyä yrittäjyyskasvatuksen parissa
Elli-Noora Lassy, Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanke

18.30 Päivän päätös

Mikä on Tralla-klubi?

Tralla-klubi on yhteisö, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja ideoita yrittäjyyskasvatuksesta kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä kehittämään yrittäjyyskasvatusta. Järjestämme vuoden 2019 aikana Tralla-klubin tapaamisia viidellä eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Tralla-klubi on osa Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanketta, jossa on luotu tralla.fi-palvelu. Tralla kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen mallit ja materiaalit, ja se tarjoaa monipuolisesti apua opettajana kehittymiseen ja mahdollisuuksia oppimiseen muilta opettajilta.