Helsingin Tralla-klubissa osallistut yrittäjyyskasvatuksen oppimiskahvilaan, jossa pääset keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksen keskeisistä kysymyksistä ja ideoimaan niihin ratkaisuja. Tämän jälkeen työskentelemme yhdessä yrittäjyyskasvatuksen teeman ympärillä jakaen omaa osaamistamme. Tralla-klubista saat vinkkejä ja ideoita työsi tueksi sekä kehität yrittäjyyskasvatuksen osaamistasi!

Opettaja tai rehtori, olet tervetullut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksesta sekä kehittämään yrittäjyyskasvatuksen malleja.

Tapahtuma on peruttu!

Ohjelma:

16.00 Alkusanat – Miksi olemme täällä tänään?

16.35 Yrittäjyyskasvatuksen oppimiskahvila

17.30 Tralla – Yrittäjyyskasvatuksen polku: yhteistä työskentelyä yrittäjyyskasvatuksen parissa
Elli-Noora Lassy, Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanke

18.30 Päivän päätös

Mikä on Tralla-klubi?

Tralla-klubi on yhteisö, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja ideoita yrittäjyyskasvatuksesta kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä kehittämään yrittäjyyskasvatusta. Järjestämme vuoden 2019 aikana Tralla-klubin tapaamisia viidellä eri paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Tralla-klubi on osa Yrittäjyyskasvatuksen polku -hanketta, jossa on luotu tralla.fi-palvelu. Tralla kokoaa yhteen Suomen yrittäjyyskasvatuksen mallit ja materiaalit, ja se tarjoaa monipuolisesti apua opettajana kehittymiseen ja mahdollisuuksia oppimiseen muilta opettajilta.