Hallitse rahojasi -verkkovalmennus itsenäistyville nuorille – hae mukaan pilottiin!

Hallitse rahojasi -verkkovalmennus on suunniteltu itsenäistä elämää aloittaville nuorille.  Maksuttomassa valmennuksessa opitaan erilaisten välineiden, kuten podcastien, videoiden ja tehtävien avulla ymmärtämään omaa taloudellista käyttäytymistä ja vaikuttamaan siihen. Valmennuksessa opitaan suunnittelemaan omaa taloutta niin, että rahat riittävät.

Nuoret saavat valmennuksesta työkaluja arkeen. Valmennuksessa pohditaan kuluttamista, omaan kotiin muuttamista ja annetaan vinkkejä ja välineitä säästämiseen. Valmennuksessa tehdään myös pidemmän aikavälin suunnitelmia ja asetetaan tavoitteita tulevaisuuteen.

Valmennuksen käytyään nuori ymmärtää lainarahan todellisen hinnan ja tietää, miten välttää maksuhäiriömerkintä.

Verkkovalmennusta voi käydä läpi omassa tahdissa ja järjestyksessä. Valmennus toimii hyvin myös älypuhelimessa. Valmennusta voi käydä läpi niin yksin kuin ryhmän kanssa.

Etsimme nyt itsenäistyviä nuoria valmennuksen pilotointiin. Valmennus olisi käytettävissä noin kahden kuukauden ajan loka-joulukuussa.

Ota yhteyttä, jos haluat osallistua verkkovalmennuksen pilottiin tai haluat lisää tietoa valmennuksesta: hallitserahojasi@takuusaatio.fi